GLAD FOR Å BLI FØDT!

Den 17. mai feiret Norge sin nasjonaldag – dagen Norges grunnlov ble vedtatt.

Fødselen av en nasjon, et barn eller en organisasjon er engangshendelser *. Disse hendelsene er fascinerende og fortjener å bli feiret. Vi feirer fødselen av en idé som har kommet til live. Opprinnelsen av idéen er derimot et frø som ble plantet lenge før den så dagens lys. Ved en barnefødsel er unnfangelsen ni måneder før fødselen. Ideen eller konseptet om et uavhengig Norge ble kanskje forestilt dagen Kiel-traktaten ble undertegnet i januar 1814.

Likeledes ble frøet PenguinUp sådd i en taxi-kø på nyttårsaften 2013. PenguinUp er en samkjøringstjeneste som har hovedfokus på de reisende.

I dag introduserer vi vår blogg, Facebook-side og gruppe. Her vil vi dele tips og informasjon om transport og oppdateringer om våre produkter og tjenester. Dette arbeidet er en kulminasjon av flere uker med arbeid. Ironisk nok er det sjeldent at man feirer den dagen unnfangelsen fant sted. Kanskje fordi det er en stor forskjell mellom det å ha en en idé og det å gjennomføre en idé.

Mens lanseringsdagen er en dag for feiring, vil vi også feire dagen unnfangelsen fant sted. Vi vil feire det som dagen vi fikk et nytt syn på livet. Kommer du til å gjøre det samme?

* Engangshendelse – en bemerkelsesverdig eller spesiell hendelse, vanligvis med betydelige konsekvenser; F.eks. ved et barns fødsel – et øyeblikk tidligere så eksisterte ikke barnet, mens et øyeblikk senere har folkeregisteret økt med én person.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar