Samkjøringsapp eller Facebook-grupper? Hva foretrekker du?

Nesten alle bruker Facebook nå for tiden. Selv om det kan se ut til å være lettere å finne andre for å samkjøre gjennom Facebook-grupper, mangler det i virkeligheten mange funksjoner som letter samkjøring. I denne artikkelen forklarer vi fordelene ved å bruke PenguinUp, en samkjøringsapp vs Facebook-grupper.

samkjøringsapp eller facebook?

Unngå å søke gjennom mange innlegg for å finne en tur

På en samkjøringsapp som PenguinUp er alt designet for å gjøre det enkelt å finne turer:

  • Alle turer er listet opp kronologisk, og du kan søke etter turer med startsted, destinasjon og avreisedato.
  • All turinformasjon vises på en ordentlig måte. Det er mye som skjer automatisk f.eks. Hvis turen allerede er full eller hvis tidspunkt for avreise allerede har vært, vises den ikke på listen.
  • Vår algoritme finner automatisk den best matchen for deg, som er innen 10% omvei fra ruten din. Dermed unngår du å lese gjennom hele listen for å finne en relevant tur. Vi finner den mest effektive matchen og beregner den beste ruten for turen og prisen / prosent som hver reisende må betale.

Online-betalinger sikrer en pålitelig og problemfri tjeneste

Ved betaling gjennom samkjøringsappen  er det ingen grunn til å tenke på kontanter, bytte eller å gå til minibanken. Alle PenguinUp Carpool-turer betales gjennom plattformen med kreditt eller debetkort, og sjåførene blir betalt når turen er fullført. Bare bestill setene, hopp på og nyt turen!

Har turen planlagt på forhånd

Når du deler en tur med flere personer, kan det bli tidkrevende å planlegge hele ruten – hvem skal bli hentet først, andre, tredje osv. Vår samkjørings app bruker avanserte algoritmen som planlegger dette automatisk når du blir matchet på plattformen. Ruten åpnes også på google maps med kun et klikk på en knapp. I tillegg beregner vi også prisen hver reisende skal betale, basert på avstanden de reiser.

Del turer med kjente

Noen kan være bekymret for å sitte på med fremmede. For å forhindre dette har vi laget “Grupper” som gjør at man kan dele turer med folk man “kjenner” som venner, bekjente og kollegaer. På denne måten kan f.eks. en organisasjon ha sin egen gruppe for sine ansatte.

Godkjente profiler med vurderinger

Vi ønsker å sikre at alle føler seg trygge når de bruker PenguinUp. Dette er grunnen til at alle medlemmene våre må oppgi ekte informasjon om profilen sin og legge igjen vurderinger på opplevelsen etter hver tur.

Hvert PenguinUp-medlem har en unik, godkjent profil som viser deres virkelige navn og et bilde. Å ha et gjennomsiktig system bidrar også til å bygge tillit blant medlemmene og skaper åpenhet i samfunnet vårt.

Vår kundeservice er her for å hjelpe

På PenguinUp er vår kundeservice tilgjengelig 7 dager i uken, og er dedikert til å overvåke plattformen og svare på henvendelser. Det er alltid noen her som kan hjelpe hvis noe skulle skje.

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller bare trenger litt hjelp, kan du når som helst kontakte oss på nilsolav@penguinup.no

Dermed, ved å bruke en samkjøringsapp er det mer trygt og pålitelig til sammenligning med å dele turer gjennom Facebook.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar